Renovatie van toiletgroepen

Albert Heijn Distributiecentrum Geldermalsen

Voor onze opdrachtgever Albert Heijn hebben we achttien toiletgroepen mogen renoveren. Het geheel is vernieuwd. Van vloeren en plafonds tot de inbouwreservoirs ten behoeve van de hangtoiletten en het sanitair.

Bij dit project hebben we gewerkt met zeer duurzame materialen. Tijdens gebruik zijn deze toiletgroepen goed schoon te houden. Op de wanden zijn daarom grote witte tegels toegepast. Op de plafonds is gekozen voor afwasbare vinyl plafondplaten en op de vloer is een ‘troffelvloer’ aangebracht. Door hoogwaardig sanitair en materialen kunnen deze toiletgroepen weer lange tijd in gebruik genomen worden.

“Team van Vreugdenhil werkt netjes en zorgt voor een keurig resultaat.”— Albert Heijn Distributiecentrum Geldermalsen

Duidelijke planning

Bij dit project was een goede planning essentieel. Door ons team van gespecialiseerde onderaannemers konden we de kwaliteit hoog houden. Onze timmermannen en installateur moesten het tegelzetbedrijf ‘voor’ blijven. Na het tegelwerk werd het geheel gekit en afgetimmerd. Hierna kon het systeemplafond aangebracht worden. Vervolgens werd de troffelvloer gemaakt. Dit is een vloer en opstaande plint die op basis van epoxy is. Dit zorgt voor een zeer onderhoudsarme, vuilafstotende vloer. Na het schilderwerk van de kozijnen en deuren werd het geheel schoongemaakt door een professioneel bedrijf voor oplevering.

Door een tevreden klant in Geldermalsen hebben we inmiddels ook de toiletgroepen van Albert Heijn de Meern mogen vervangen.

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!