Complete renovatie van 3300 m2

Eindhoven

Voor onze klant TomTom BV hebben we hun gehele kantoor in Eindhoven verbouwd. Bijna alles is vernieuwd. Zo hebben we de vloeren nieuw gelegd. Deze bestonden uit tapijttegels en PVC-stroken. Ook hebben we alle keukens nieuw geplaatst en de toiletgroepen compleet gerenoveerd.

“In alle opzichten heeft het team van Vreugdenhil aan onze verwachtingen voldaan.”— TomTom Eindhoven

Planning

De gehele verbouwing moest in zes weken tijd gebeuren. De grootste uitdaging was dat het kantoor en personeel moest blijven draaien. Alles moest dusdanig aangepakt worden dat er geen overlast was voor het personeel. Om deze uitdaging goed te kunnen aanpakken is een strakke planning en communicatie nodig. Samen met de afdelingen real-estate, facility en de gespecialiseerde onderaannemers is een gedetailleerde planning gemaakt. Door strak overleg vooraf loopt het gehele proces een stuk gestroomlijnder.

Samen met ons team van gespecialiseerde onderaannemers hebben we alles tot een mooi resultaat gebracht. Bouwen veroorzaakt vaak overlast. Zo ontstond er bijvoorbeeld herrie, stof en lopen veel mensen van buiten kantoor over de vloer.

Om dit overlast te beperken begon het sloopbedrijf (gebroeders de Vree) na 17:00 met het slopen van de toiletgroepen en scheidingswanden. De volgende ochtend was alles stofvrij en schoon.

Onze timmerlieden konden dan de volgende dag werkzaamheden uitvoeren die geen overlast veroorzaakten. Een andere mooie uitdaging waren de vloeren. Na elk weekend moest een vleugel van ca. 800m² vernieuwd zijn. Vrijdag na sluitingstijd werden de oude vloerbedekkingen verwijderd en afgevoerd. Op zaterdag kwam Solid Base de nieuwe vloeren leggen en aansluitend werd het nieuwe meubilair teruggeplaatst.

Zo kwamen de werknemers op maandag terug in een mooi ‘nieuw’ kantoor

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!