Complete renovatie vrijstaande woning

Meteren

Voor familie van den Hurk uit Meteren hebben we hun gehele huis verbouwd. Alle vloeren op de begane grond zijn vernieuwd, evenals de keukens, badkamer en het schilderwerk.

“Het eindresultaat mag er wezen, tijdens de gehele bouw was er oog voor detail en zijn de jongens altijd voor kwaliteit gegaan.”— Familie van den Hurk

Uitvoering

Op de begane grond hebben we na het sloopwerk vloerverwarming ingefreesd. De vloer werd later voorzien van schitterende grote tegels (800x400mm). Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor grote tegels. Grotere tegels zijn lastiger aan te brengen. Dit komt voornamelijk omdat deze tegels vaak ‘bol’ staan.

Om het tegelwerk strak te krijgen hebben we een mooi systeem toegepast: Tile Level System. Dit systeem hebben we gezien op de bouwbeurs. Door deze speciale manier van tegelen is het eindresultaat prachtig geworden.

Bij gunning van de opdracht was de voorwaarde dat alles af zou zijn binnen vier weken. De familie ging namelijk voor vier weken in een chalet wonen. We hebben het gehaald om binnen vier weken alles te verbouwen en schilderen. De laatste twee dagen zijn we met ons gehele team gaan schoonmaken. De cementsluier van het voegsel was helemaal weg.

Als bouwbedrijf waren wij ook erg blij met de goede zorgen en fijne communicatie met familie van den Hurk. We zijn erg trots op het eindresultaat.

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!