Aanbouw achterzijde woning

Meteren

Voor familie van Zante hebben we een schitterende uitbreiding van hun woning mogen realiseren. Prachtig voorbeeld van een constructieve aanbouw.

Na gunning van de opdracht hebben we een startdatum afgesproken. De aanbouw moest binnen drie weken worden gerealiseerd. Leuk aspect van deze verbouwing is dat we bijna alle werkzaamheden met ons eigen team hebben uitgevoerd. Van graafwerkzaamheden tot de EPDM-dakbedekking.

“De verbouwing is geheel volgens schema verlopen en zonder opleverpunten!”— Familie van Zante

Uitvoering

Na het graafwerk zijn de heipalen geslagen. Dit zijn stalen buispalen. Om de overlast van stof, herrie en kou te beperken hebben we het slopen van de achtergevel zo lang mogelijk uitgesteld. Voordat we deze doorbraak maakten hebben we eerst een gedegen stofwand gemaakt van houten platen. Zo is de stof binnen geminimaliseerd.

De stalen gebinten zijn berekend door onze constructeur. De stalen balken waren zo zwaar dat deze met behulp van een tilkraan op hun plek zijn gebracht. Vervolgens is het kozijn geplaatst en zijn de dakbalken gelegd. Na het dichtleggen van het dakplaten en de dakbedekking is alles is principe wind- en waterdicht. Het stofscherm mocht weg.

Dan wordt ineens duidelijk wat een grote ruimte het is geworden! Echt een verbetering van de woning.

Op de laatst dag had familie van Zante een leuke borrel geregeld voor ons. Super om zo leuk af te sluiten na een mooie verbouwing!

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!