Over ons

Over ons

Met ons team realiseren we alles omtrent bouwprojecten. Al ons personeel is gediplomeerd gezeltimmerman. Het is een hecht team waar kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan.

Naast ons eigen personeel werken we samen met diverse gespecialiseerde onderaannemers om alle projecten tot een mooi resultaat te leiden.

Onze vakmensen

Oscar Vreugdenhil

Directeur

Tessa Lopez Vazquez

Administratief medewerker

Buitendienst

Team van 10 timmermannen

Duidelijke offerte

Geen onnodige kosten achteraf

Een duidelijke offerte is de eerste stap naar een fijne en transparante samenwerking. Bij ons krijgt u heldere prijzen zonder verborgen kosten achteraf.

Hoe we dit nastreven? Door gedurende het hele project duidelijk met u te communiceren. Zo weet u exact waar wij mee bezig zijn en hoe het ervoor staat. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt. Zo realiseren we op een fijne manier uw droomwoning.

Bouwers van kwaliteit

sinds 2009

Oscar Vreugdenhil is in 2009 na het behalen van zijn timmermansdiploma een bouwbedrijf begonnen: Vreugdenhil Bouw. Na een aantal jaar samenwerking met zijn oude leermeester heeft hij de stap genomen om met personeel verder te gaan. Inmiddels voeren we allerlei mooie bouwprojecten uit waar we erg trots op zijn!

Tijdens het gehele traject gaan we voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid.

Onze ervaring en vakmanschap stelt ons in staat om uw woonvisie te verwezenlijken zonder de grenzen van tijd en kosten te overschrijden. Met ons deskundige team en strak projectmanagement zorgen we ervoor dat elk detail wordt meegenomen en uitgevoerd met uiterste precisie. Vertrouw op ons om uw woonproject tot een succes te maken, zonder verrassingen of vertragingen. Met Vreugdenhil Bouw bent u verzekerd van kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Duurzame samenwerking

Duurzaamheid bereik je enkel door gebruik te maken van de beste materialen en bouwmethoden. Klantvriendelijkheid bereiken we door transparante offertes, meedenken en goed luisteren naar onze klanten en ons vakkundige enthousiaste team.

Zekerheid & garantie

Vreugdenhil Bouw is in bezit van diverse keurmerken en we bieden u garanties voor zekerheid tijdens de bouw.

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!