Vervangen van het dak, dakkapel en goten

Geldermalsen

In Geldermalsen heeft Vreugdenhil Bouw een compleet dak mogen vervangen waarbij ook beide dakkapellen opnieuw zijn gemaakt.

“Het team van Vreugdenhil zijn nette jongens, ze dachten met ons mee en in de toekomst zullen we zeker wederom voor ze kiezen”— Familie Vreugdenhil

Onze werkzaamheden

Met deze platen wordt een hoge isolatiewaarde behaald. De gootdetails werden door de dikte van de platen: 140mm anders. De dakpannenlijn komt namelijk hoger te liggen. Samen met onze architect hebben we een fraaie oplossing voor de dakgoten bedacht. We hebben het visueel gemaakt door er een 3D tekening van te maken.

Alles is vervaardigd van duurzaam hardhout en in de goten zijn op maat gemaakte zinken goten geplaatst. Alles is kaarsrecht en super strak afgewerkt door de schilder Pieter van der Burg.

Omdat het gehele dak is vernieuwd hebben we ook beide dakkapellen nieuw gemaakt. Ze zijn een stuk groter geworden. We hebben de beide dakkapellen gefabriceerd op onze werkplaats. Door middel van een hijskraan zijn ze binnen twee uur op het dak geplaatst. De dakkapellen zijn gemaakt van Western Red Cederhout, een zeer duurzame houtsoort. De kozijnen met draai-kiep ramen zijn van hardhout en de dakbedekking is van pvc.

Kennis maken?

Maak kennis met Vreugdenhil Bouw

Neem contact op om uw opdracht te bespreken, wij denken graag met u mee!