Bouwbedrijf
Geldermalsen

Bouwbedrijf Geldermalsen
Écht vakmanschap
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Geldermalsen? Bij Vreugdenhil Bouw gaan we gedurende het hele traject voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij denken graag met u mee en gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Bekijk hier een overzicht van onze projecten in Geldermalsen en lees meer over de ervaringen van onze klanten!
home-handtekening
home-pefc
vca-logo
home-fsc

Projecten in Geldermalsen

Geldermalsen

Renovatie van toiletgroepen

Lees verder

Geldermalsen

Restaureren kozijnen en ramen met roedeverdeling en HR++ glas

Lees verder

Meteren

Complete renovatie van een vrijstaande woning in Meteren

Lees verder

Meteren

Realisatie aanbouw achterzijde woning

Lees verder

Geldermalsen

Diverse isolatie voor maatregelen voor vrijstaande woning

Lees verder

Geldermalsen

Vervangen van het dak, dakkapel en goten

Lees verder
Albert Heijn Distributiecentrum

Albert Heijn Distributiecentrum

Renovatie van toiletgroepen

Albert Heijn Distributiecentrum Geldermalsen

Renovatie van toiletgroepen

Voor onze opdrachtgever Albert Heijn hebben we achttien toiletgroepen mogen renoveren. Het geheel is vernieuwd. Van vloeren en plafonds tot de inbouwreservoirs ten behoeve van de hangtoiletten en het sanitair.

Bij dit project hebben we gewerkt met zeer duurzame materialen. Tijdens gebruik zijn deze toiletgroepen goed schoon te houden. Op de wanden zijn daarom grote witte tegels toegepast. Op de plafonds is gekozen voor afwasbare vinyl plafondplaten en op de vloer is een ‘troffelvloer’ aangebracht. Door hoogwaardig sanitair en materialen kunnen deze toiletgroepen weer lange tijd in gebruik genomen worden.

Bij dit project was een goede planning essentieel. Door ons team van gespecialiseerde onderaannemers konden we de kwaliteit hoog houden. Onze timmermannen en installateur moesten het tegelzetbedrijf ‘voor’ blijven. Na het tegelwerk werd het geheel gekit en afgetimmerd. Hierna kon het systeemplafond aangebracht worden. Vervolgens werd de troffelvloer gemaakt. Dit is een vloer en opstaande plint die op basis van epoxy is. Dit zorgt voor een zeer onderhoudsarme, vuilafstotende vloer. Na het schilderwerk van de kozijnen en deuren werd het geheel schoongemaakt door een professioneel bedrijf voor oplevering.

Door een tevreden klant in Geldermalsen hebben we inmiddels ook de toiletgroepen van Albert Heijn de Meern mogen vervangen.

Gegevens

8 weken
“Team van Vreugdenhil werkt netjes en zorgt voor een keurig resultaat.”
-Albert Heijn Distributiecentrum Geldermalsen
albertheijn 1
albertheijn 2
albertheijn 3
albertheijn 4
albertheijn 5
albertheijn 6
albertheijn 7
Familie de Lannoy

Familie de Lannoy

Restaureren kozijnen en ramen met roedeverdeling en HR++ glas

Familie de Lannoy Geldermalsen

Restaureren kozijnen en ramen
met roedeverdeling en HR++ glas

Voor familie de Lannoy hebben we in hun prachtige woning de kozijnen mogen restaureren. Dubbel glas in plaats van enkel glas is een van de beste isolatiemaatregelen voor uw woning.

Vaak kunt u bij de gemeente ook nog een subsidie krijgen voor isolatiemaatregelen aan uw woning.

‘In de stijl van de woning’
Het glas van de woning was aan vervanging toe, evenals de ramen in de kozijnen. Omdat het om een relatief oudere woning ging vond de klant het belangrijk om in de ‘oude’ stijl van de woning te verbouwen.

Dat zijn leuke uitdagingen voor een timmerman.

Samen met de klant hebben we gekozen voor een roedeverdeling op de raampartijen. Tegenwoordig maken ze bij de glasfabrikanten dubbel glas met een aluminium frame vanbinnen ten behoeve van de roedeverdeling. Dit noemen ze: ‘Wiener Sprossen’. Voordeel hiervan is dat het uit een ruit bestaand, dus een hoge isolatiewaarde heeft. De roeden worden later gemonteerd. Door het aluminium frame aan de binnenzijde is niet zichtbaar dat de ruit uit een stuk bestaat. Deze manier van het toepassen van roedeverdeling scheelt enorm in de arbeidskosten.

HR++ glas bestaat uit twee glasplaten gescheiden door een aluminium frame. De binnenzijde is gevuld met ‘argongas’. Dit heeft een hogere isolatiewaarde (lagere U-waarde) dan HR+ glas, dat gevuld is met lucht.

Echt een leuk project waar we op een fraaie wijze de kozijnen hebben mogen vervangen.

Gegevens

1 week
“Na een heldere offerte zijn de mannen van Vreugdenhil aan de gang gegaan, leuke jongens om over de vloer te krijgen”
-Familie de Lannoy
famdelannoy 1
famdelannoy 2
famdelannoy 3
famdelannoy 4
famdelannoy 5
famdelannoy 6
famdelannoy 7
Familie van den Hurk

Familie van den Hurk

Complete renovatie van een vrijstaande woning in Meteren

Familie van den hurk

Complete renovatie van een
vrijstaande woning in Meteren

Voor familie van den Hurk uit Meteren hebben we hun gehele huis verbouwd. Alle vloeren op de begane grond zijn vernieuwd, evenals de keukens, badkamer en het schilderwerk.

Op de begane grond hebben we na het sloopwerk vloerverwarming ingefreesd. De vloer werd later voorzien van schitterende grote tegels (800x400mm). Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor grote tegels. Grotere tegels zijn lastiger aan te brengen. Dit komt voornamelijk omdat deze tegels vaak ‘bol’ staan.

Om het tegelwerk strak te krijgen hebben we een mooi systeem toegepast: Tile Level System. Dit systeem hebben we gezien op de bouwbeurs. Door deze speciale manier van tegelen is het eindresultaat prachtig geworden.

Bij gunning van de opdracht was de voorwaarde dat alles af zou zijn binnen vier weken. De familie ging namelijk voor vier weken in een chalet wonen. We hebben het gehaald om binnen vier weken alles te verbouwen en schilderen. De laatste twee dagen zijn we met ons gehele team gaan schoonmaken. De cementsluier van het voegsel was helemaal weg.

Als bouwbedrijf waren wij ook erg blij met de goede zorgen en fijne communicatie met familie van den Hurk. We zijn erg trots op het eindresultaat.

Gegevens

4 weken
“Het eindresultaat mag er wezen, tijdens de gehele bouw was er oog voor detail en zijn de jongens altijd voor kwaliteit gegaan.”
-Familie van den Hurk
famvandenhurk 1
famvandenhurk 2
famvandenhurk 3
famvandenhurk 4
Familie van Zante

Familie van Zante
Meteren

Realisatie aanbouw achterzijde woning

Familie van Zante Meteren

Realisatie aanbouw achterzijde woning

Voor familie van Zante hebben we een schitterende uitbreiding van hun woning mogen realiseren. Prachtig voorbeeld van een constructieve aanbouw.

Na gunning van de opdracht hebben we een startdatum afgesproken. De aanbouw moest binnen drie weken worden gerealiseerd. Leuk aspect van deze verbouwing is dat we bijna alle werkzaamheden met ons eigen team hebben uitgevoerd. Van graafwerkzaamheden tot de EPDM-dakbedekking.

Na het graafwerk zijn de heipalen geslagen. Dit zijn stalen buispalen. Om de overlast van stof, herrie en kou te beperken hebben we het slopen van de achtergevel zo lang mogelijk uitgesteld. Voordat we deze doorbraak maakten hebben we eerst een gedegen stofwand gemaakt van houten platen. Zo is de stof binnen geminimaliseerd.

De stalen gebinten zijn berekend door onze constructeur. De stalen balken waren zo zwaar dat deze met behulp van een tilkraan op hun plek zijn gebracht. Vervolgens is het kozijn geplaatst en zijn de dakbalken gelegd. Na het dichtleggen van het dakplaten en de dakbedekking is alles is principe wind- en waterdicht. Het stofscherm mocht weg.

Dan wordt ineens duidelijk wat een grote ruimte het is geworden! Echt een verbetering van de woning.

Op de laatst dag had familie van Zante een leuke borrel geregeld voor ons. Super om zo leuk af te sluiten na een mooie verbouwing!

Gegevens

3 weken
“De verbouwing is geheel volgens schema verlopen en zonder opleverpunten!”
-Familie van Zante
famvanzanten 1
famvanzanten 2
famvanzanten 3
famvanzanten 4
famvanzanten 5
Familie Vreugdenhil

Familie Vreugdenhil Geldermalsen

Diverse isolatie voor maatregelen voor vrijstaande woning in Geldermalsen

Familie Vreugdenhil Geldermalsen

Diverse isolatie voor maatregelen voor
vrijstaande woning in Geldermalsen

Na een uitvoerig rapport van een deskundig ‘EPA’ adviseur bleek dat de woning van familie Vreugdenhil een label ‘G’ kreeg voor energiezuinigheid. Hier wilden ze verandering in, wij hebben dat mogen waarmaken!

De adviseur heeft meerdere maatregelen aangeraden:

  • Dubbel glas
  • Kruipruimte-isolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Isolatie op het dak
  • Aanbrengen van zonnepanelen

Dubbel glas
De vrijstaande woning uit de jaren ’50 is ontworpen met ranke stalen raampartijen. De wens van de klant was om deze kozijnen om esthetische waarde te behouden. Het enkel glas moest vervangen worden voor dubbel glas.

Het oude glas is vakkundig uit de kozijnen verwijderd. Alle sponningen zijn schoongemaakt, oude stopverf is verwijderd, en voorzien van een grondlaklaag. Het glas is geplaatst en hiervoor hebben we een speciaal product toegepast: Dry Seal van RepairCare. Dit is een hoogwaardige flexibele kit ter vervanging van de ouderwetse stopverf.

De terugverdientijd van dubbel glas is zeer laag. Het is een van de beste maatregelen om de energiezuinigheid van uw woning te vergroten. In dit geval is de terugverdientijd 7 jaar.

Gegevens

8 weken
“Tijdens het gehele proces was de communicatie erg helder”
-Familie Vreugdenhil
famvreugdenhil 1
famvreugdenhil 2
famvreugdenhil 3
famvreugdenhil 4
famvreugdenhil 5
famvreugdenhil 6
famvreugdenhil 7
Familie Vreugdenhil dak

Familie Vreugdenhil Geldermalsen

Vervangen van het dak, dakkapel en goten

Familie Vreugdenhil Geldermalsen

Vervangen van het dak, dakkapel en goten

Vervangen van het dak, dakkapel en goten

De binnenzijde van het dak was geheel afgetimmerd. Om deze reden hebben we ‘speciale’ EPS-isolatieplaten toegepast. Deze kunnen gemonteerd worden over het bestaande dakbeschot aan de buitenzijde van het dak.

Met deze platen wordt een hoge isolatiewaarde behaald. De gootdetails werden door de dikte van de platen: 140mm anders. De dakpannenlijn komt namelijk hoger te liggen. Samen met onze architect hebben we een fraaie oplossing voor de dakgoten bedacht. We hebben het visueel gemaakt door er een 3D tekening van te maken.

Alles is vervaardigd van duurzaam hardhout en in de goten zijn op maat gemaakte zinken goten geplaatst. Alles is kaarsrecht en super strak afgewerkt door de schilder Pieter van der Burg.

Omdat het gehele dak is vernieuwd hebben we ook beide dakkapellen nieuw gemaakt. Ze zijn een stuk groter geworden. We hebben de beide dakkapellen gefabriceerd op onze werkplaats. Door middel van een hijskraan zijn ze binnen twee uur op het dak geplaatst. De dakkapellen zijn gemaakt van Western Red Cederhout, een zeer duurzame houtsoort. De kozijnen met draai-kiep ramen zijn van hardhout en de dakbedekking is van pvc.

We hebben een mooi filmpje gemaakt over het plaatsen van de dakkapellen. Kijk deze gerust om een beter beeld te krijgen van prefab dakkapellen.

Gegevens

8 weken
“Het team van Vreugdenhil zijn nette jongens, ze dachten met ons mee en in de toekomst zullen we zeker wederom voor ze kiezen”
-Familie Vreugdenhil
famvreugdenhil dak 1
famvreugdenhil dak 2
famvreugdenhil dak 3
famvreugdenhil dak 4
famvreugdenhil dak 5
famvreugdenhil dak 6
famvreugdenhil dak 7
Contact
Wij staan graag voor u klaar! Bij vragen, offertes, afspraken en andere verzoeken helpen wij u heel graag verder.